spor iş ayakkabısı Fundamentals Explained

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Type İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Spor ayakkabı tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Esnek yapısı sayesinde gün boyu kolay hareket imkanı verir. El işçiliği ile üretilen ayakkabı, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılır. Bağcıklı kapaması sayesinde rahat giyilip çıkarılır. Nefes alan yapısı ayakların terlemesini engeller, serin ve kuru kalmasını sağlar.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında 55’10 fazla ülkeye hizmet sunan YDS Store'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

İş ayakkabı fiyatları ve özelliklerini yakından inceleyin. Alacağınız ufak ama etkili ve önemli tedbirler ile sağlıklı yaşam sürebilirsiniz. İş kazası yaşasanız da sorunsuz atlatmak için iş ayakkabısı fiyatı yerine işlevine bakın.

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma iş ayakkabısı tabanlık alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Son yıllarda reklam ve pazarlama alanında önemli çalışmalar yapan markanın Ortadoğu pazarında da önemli faaliyetlerde bulunması bekleniyor.

iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Yazın çalıştığınız ortamlarda kışlık bir ayakkabı seçimi yaparak gerekli verimi alamayabiliriz. Bu gibi ayrıntılar uygun iş ayakkabı seçiminde rol oynayan etkin faktörlerdendir. Unutmayın ayaklarınız son derece önemli…

This Web page is utilizing a protection provider to shield by itself from online assaults. The action you only performed induced the safety Option. There are several actions that might set off this block like submitting a specific term or phrase, a SQL command or malformed facts.

Bu design, sadece çalışanların korunmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda konfor ve ergonomiyi ön planda tutarak uzun çalışma saatlerinde bile yds iş ayakkabısı ayak sağlığını ve rahatlığını korur.

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğBritish isles hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page